Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchę mięso przesycone smakiem musztardy.Polecam nie tylko na obiad,ale też jako dodatek do kanapek.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11298
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4944
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9844
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1461
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11298
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4944
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9844
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1461
Składniki
Cebulę obieram kroję w paski.Paprykę kroję na 4-6 częsci.Kotlety rozbijam,doprawiam.Na każdy kotlet wkładam łyżeczkę musztardy,kawałek papryki i paski cebuli.
Zwijam jak roladki.Wkładam do rękawa do pieczenia,układając łączeniem roladek w dół.Na roladki rozkładam resztę cebuli.
Piekę ok.1 godz.w 190 stopniach.Rękaw otwieram dopiero po upieczeniu,żeby mięso nie było za bardzo suche.Na ciepło są dobre na obiad,ale na zimno świetne do kanapek.