Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchę mięso przesycone smakiem musztardy.Polecam nie tylko na obiad,ale też jako dodatek do kanapek.
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 232
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 141
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 28016
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 232
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 141
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 28016
Składniki
Cebulę obieram kroję w paski.Paprykę kroję na 4-6 częsci.Kotlety rozbijam,doprawiam.Na każdy kotlet wkładam łyżeczkę musztardy,kawałek papryki i paski cebuli.
Zwijam jak roladki.Wkładam do rękawa do pieczenia,układając łączeniem roladek w dół.Na roladki rozkładam resztę cebuli.
Piekę ok.1 godz.w 190 stopniach.Rękaw otwieram dopiero po upieczeniu,żeby mięso nie było za bardzo suche.Na ciepło są dobre na obiad,ale na zimno świetne do kanapek.