Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki, ze schabu które zasmakują każdemu.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Składniki
1. Mięso kroimy plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Cebule obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy bardzo drobno pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Na każdym kawałku mięsa układamy plasterek sera, smarujemy cienko ketchupem i nakładamy łyżkę farszu z grzybów.
5. Zawijamy brzegi mięsa i składamy tak żeby farsz nam nie wypadł. 6. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz w bułce tartej. 7. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
8. Roladki Gotowe. 9. Smacznego.