Do góry

Dania główne Przepis na:

Roladki Rambo

Roladki Rambo

Autor:

Przepisów i artykułów: 875 Ocena: 9661

Dodano:

Odsłon: 2012

Roladki, ze schabu które zasmakują każdemu.

Składniki

  • 1 kg schabu
  • 25 dag pieczarek
  • Cebula
  • 15 dag sera żółtego w plasterkach
  • 5 łyżek ketchupu pikantnego
  • Bułka tarta do panierki
  • 2 jajka
  • Olej do smażenia
  • Sól
  • Pieprz
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Roladki Rambo

Przygotowanie

  1. 1. Mięso kroimy plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.
    2. Cebule obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
    3. Do cebuli dodajemy bardzo drobno pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.

  2. 4. Na każdym kawałku mięsa układamy plasterek sera, smarujemy cienko ketchupem i nakładamy łyżkę farszu z grzybów.

  3. 5. Zawijamy brzegi mięsa i składamy tak żeby farsz nam nie wypadł.
    6. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz w bułce tartej.
    7. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.

  4. 8. Roladki Gotowe.
    9. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 03 marca Mniami :D
Johna RAMBO lubię od zawsze ;p

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń