Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczne roladki ze schabu, z niesamowitym pysznym farszem. Połączenie grzybów kurek, mozzarelli ze słodko kwaśną żurawiną, to idealny farsz do roladek. Wypróbuj przekonaj się, smak ich rozpływa się w ustach.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
1. Mięso kroję plastry, doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Czosnek, cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodaję oczyszczone, umyte kurki oraz żurawinę, doprawiam solą oraz tymiankiem.
4. Na każdym kawałku mięsa, układam plasterek mozzarelli oraz łyżkę farszu z grzybów.
5. Mięso zwijam w roladki, obtaczam w mące i smażę na rozgrzanym oleju. 6. Pod koniec smażenia dodaję 200 ml. wody, pozostały farsz z kurkami, chwilkę gotuję i zagęszczam sos mąką rozrobioną w małej ilości wody.
7. Roladki gotowe, podaję z ziemniakami oraz surówką. 8. Smacznego.