Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste schabowe roladki faszerowane pieczarkami i papryką dobrze sprawdzą się jako danie obiadowe .
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 807
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425254
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10757
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 807
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425254
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10757
Składniki
1. Schab pokroić w plastry i rozbić.
2. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i prużyć na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Paprykę kroimy w kostkę i dodajemy do grzybów.
6. Rozkładamy plastry schabu.
7. Doprawiamy solą oraz papryką.
8. Na każdy kawałek wykładamy farsz.
9. Roladki Ciasno zwijamy.
10. Moczymy w roztrzepanym widelcem jajku.
11. Następnie panierujemy w bułce.
12. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
13. Roladki gotowe. 14. Smacznego.