Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty farsz a roladki są wyborne.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5453
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 964
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5098
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1389
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5453
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 964
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5098
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1389
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem i odstawić na godzinę do lodówki, po czym utłuc. Paprykę i cebulę oczyścić, pokroić w kostkę, przysmażyć na tłuszczu posypując mieloną papryką, solą i pieprzem do smaku. Następnie przestudzić, dodać posiekany szczypiorek i koperek. Faszerować kotlety i spinać wykałaczkami, maczać w rozmąconym jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu, z obu stron bardzo powoli i pod koniec smażenia zrumienić.