Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i smaczny dodatek na obiad do drugiego dania.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 240
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 446
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 472
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 240
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 446
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 472
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem do smaku i rozbić tłuczkiem dosyć cienko. Łososia pokroić w paski, posypać solą i dodać łyżkę oliwy, po czym na chwilę odłożyć. W między czasie pieczarki oczyścić i lekko przysmażyć na tłuszczu z dodatkiem maggi do smaku. Na przygotowane kotlety kłaść przygotowanego łososia i pieczarki. Zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczkami. Naczynie żaroodporne posmarować olejem, ułożyć roladki, obłożyć listkami bazylii i wstawić do piekarnika. Piec w temperaturze 180 stopni przez 40 minut do zrumienienia roladek.