Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i smaczny dodatek na obiad do drugiego dania.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37407
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 57
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 132
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 118
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37407
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 57
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 132
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 118
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem do smaku i rozbić tłuczkiem dosyć cienko. Łososia pokroić w paski, posypać solą i dodać łyżkę oliwy, po czym na chwilę odłożyć. W między czasie pieczarki oczyścić i lekko przysmażyć na tłuszczu z dodatkiem maggi do smaku. Na przygotowane kotlety kłaść przygotowanego łososia i pieczarki. Zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczkami. Naczynie żaroodporne posmarować olejem, ułożyć roladki, obłożyć listkami bazylii i wstawić do piekarnika. Piec w temperaturze 180 stopni przez 40 minut do zrumienienia roladek.