Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babcie robią je najlepiej.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10826
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1178
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11622
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 754
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10826
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1178
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11622
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 754
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, rozbić tłuczkiem z dodatkiem pieprzu i soli. Cukinię pokroić w paski i podsmażyć razem z papryką na oliwie z oliwek. Na rozbite kotlety układać przygotowany farsz, posypać posiekaną natką pietruszki, położyć plasterek sera, zwijać w roladkę, spiąć wykałaczkami. Maczać w rozbełtanym jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor.