Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babcie robią je najlepiej.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, rozbić tłuczkiem z dodatkiem pieprzu i soli. Cukinię pokroić w paski i podsmażyć razem z papryką na oliwie z oliwek. Na rozbite kotlety układać przygotowany farsz, posypać posiekaną natką pietruszki, położyć plasterek sera, zwijać w roladkę, spiąć wykałaczkami. Maczać w rozbełtanym jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor.