Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne roladki na smaczny obiad.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1553
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231963
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5057
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1553
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231963
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5057
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą, papryką, pieprzem i dosyć cienko rozbić tłuczkiem. Pieczarki, paprykę oczyścić i usmażyć na oleju z dodatkiem maggi. Na rozbite kotlety wyłożyć parówkę, przysmażone pieczarki i paprykę, zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami i ułożyć w naczyniu żaroodpornym polanym odrobiną tłuszczu. Przykryć folią aluminiową, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 45 minut. Pod koniec pieczenia zdjąć folię aby roladki się zarumieniły. Podawać do drugiego dania z surówką i ziemniakami. SMACZNEGO.