Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wymyślony w pięć minut. Roladki są super.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 154
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3864
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 291
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 550
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 154
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3864
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 291
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 550
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą, pieprzem, papryką mieloną do smaku i rozbić cienko tłuczkiem. Groszek ugotować al. dente z dodatkiem vegety i odcedzić. Następnie zmiksować z serkiem topionym. Smarować przygotowaną pastą rozbite kotlety i zwijać w roladki, jeżeli zachodzi potrzeba to spiąć wykałaczkami. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor.