Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wymyślony w pięć minut. Roladki są super.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 94
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 94
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą, pieprzem, papryką mieloną do smaku i rozbić cienko tłuczkiem. Groszek ugotować al. dente z dodatkiem vegety i odcedzić. Następnie zmiksować z serkiem topionym. Smarować przygotowaną pastą rozbite kotlety i zwijać w roladki, jeżeli zachodzi potrzeba to spiąć wykałaczkami. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor.