Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze szpinakiem smakują wybornie.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23054
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1048
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104866
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23054
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1048
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104866
Składniki
Wykonanie: Szpinak pokroić, podsmażyć razem z pokrojoną papryką na oleju z pomidorów suszonych i odstawić do ostudzenia. Ser feta przełożyć do miski dodać posiekaną natkę pietruszki, ser wędzony, pomidory suszone pokrojone w kostkę, doprawić do smaku i odłożyć na kilka minut, po czym wymieszać ze szpinakiem.. Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, rozbić z dodatkiem soli i pieprzu do smaku. Na rozbite kotlety układać przygotowany farsz, zwijać w roladkę, spiąć wykałaczkami. Maczać w rozbełtanym jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor.