Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze szpinakiem smakują wybornie.
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 29
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 182
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 200
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 216
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 29
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 182
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 200
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 216
Składniki
Wykonanie: Szpinak pokroić, podsmażyć razem z pokrojoną papryką na oleju z pomidorów suszonych i odstawić do ostudzenia. Ser feta przełożyć do miski dodać posiekaną natkę pietruszki, ser wędzony, pomidory suszone pokrojone w kostkę, doprawić do smaku i odłożyć na kilka minut, po czym wymieszać ze szpinakiem.. Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, rozbić z dodatkiem soli i pieprzu do smaku. Na rozbite kotlety układać przygotowany farsz, zwijać w roladkę, spiąć wykałaczkami. Maczać w rozbełtanym jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor.