Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze szpinakiem smakują wybornie.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 1005
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 238
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15411
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 326
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 1005
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 238
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15411
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 326
Składniki
Wykonanie: Szpinak pokroić, podsmażyć razem z pokrojoną papryką na oleju z pomidorów suszonych i odstawić do ostudzenia. Ser feta przełożyć do miski dodać posiekaną natkę pietruszki, ser wędzony, pomidory suszone pokrojone w kostkę, doprawić do smaku i odłożyć na kilka minut, po czym wymieszać ze szpinakiem.. Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, rozbić z dodatkiem soli i pieprzu do smaku. Na rozbite kotlety układać przygotowany farsz, zwijać w roladkę, spiąć wykałaczkami. Maczać w rozbełtanym jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor.