Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki nadziewane szpinakiem i camembertem, w sosie śmietanowym ze szczypiorkiem
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25308
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2476
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1261
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25308
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2476
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1261
Składniki
Schab dzielimy na dwa kawałki, obsypujemy pieprzem i ubijamy. Camemberta tniemy na 6 kawałków. Na plastrach schabu układamy liście szpinaku, ser, posypujemy ziołami, i odrobiną wegety. Zwijamy w roladkę, i owijamy folią aluminiową. Roladki wrzucamy na wrzącą wodę - gotujemy ok 40 minut. Śmietanę wlewamy na patelnię, dodajemy pieprz i wegetę - podgrzewamy. Szczypiorek i czosnek drobno siekamy - dodajemy do sosu. Gdy sos zgęstnieje, wrzucamy na patelnię roladki - i podgrzewamy je co jakiś czas obracając. Gotowe przekrawamy na pół i układamy na talerzu.