Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki nadziewane szpinakiem i camembertem, w sosie śmietanowym ze szczypiorkiem
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 103
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1029
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 52
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 103
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1029
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 52
Składniki
Schab dzielimy na dwa kawałki, obsypujemy pieprzem i ubijamy. Camemberta tniemy na 6 kawałków. Na plastrach schabu układamy liście szpinaku, ser, posypujemy ziołami, i odrobiną wegety. Zwijamy w roladkę, i owijamy folią aluminiową. Roladki wrzucamy na wrzącą wodę - gotujemy ok 40 minut. Śmietanę wlewamy na patelnię, dodajemy pieprz i wegetę - podgrzewamy. Szczypiorek i czosnek drobno siekamy - dodajemy do sosu. Gdy sos zgęstnieje, wrzucamy na patelnię roladki - i podgrzewamy je co jakiś czas obracając. Gotowe przekrawamy na pół i układamy na talerzu.