Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pisać wiele nie będziemy. Po prostu rozpływają się w ustach <3 Przepraszam...powstrzymać nie mogłem się :P jeśli chodzi o nazwę ;)
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1123
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5828
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1139
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1209
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1123
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5828
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1139
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1209
Składniki
Plastry karkówki rozbijamy. Po jednej stronie smarujemy musztardą, rozsmarowujemy metkę. Zawijamy, związujemy sznurkiem i smażymy na rozgrzanym smalcu. W dużym rondlu rozgrzewamy bulion, dodajemy startą na dużych oczkach marchew oraz liście laurowe i ziele angielskie. Przekładamy podsmażone roladki. Dusimy pod przykryciem przez około 60 min na „wolnym” ogniu. Zagęszczamy mąką wymieszaną z zimną wodą. Do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem.