Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 858
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11174
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3989
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1381
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 858
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11174
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3989
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1381
Składniki
1. filety umyć, pokroić na kotlety, rozbić, posolić i popieprzyć, 2. serek rozetrzeć, dodać drobno pokrojona szynkę, czosnek, natkę, wymieszać, 3. na rozbite kotlety kłaść łyżkę nadzienia, zwijać roladki, 4. obtaczać w mące, rozbitym, posolonym i popieprzonym jajku, na koniec w bułce tartej, 5. piec na oleju z każdej strony, 6. podawać z frytkami (u mnie z piekarnika) i surówkami, smacznego