Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite roladki zawinięte w boczku z farszem pieczarkowo-serkowym. Idealne danie obiadowe. Polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w plastry i rozbijamy. Przyprawiamy. Pieczarki i obraną cebulę kroimy w kostkę. Podsmażamy do miękkości. Przyprawiamy i dodajemy serek topiony, mieszamy aż się ładnie połączą składniki.
Na rozbite piersi kurczaka wykładamy po łyżce farszu i zwijamy, nastepnie okręcamy plasterkiem boczku. Smażymy z każdej strony na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)