Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite roladki zawinięte w boczku z farszem pieczarkowo-serkowym. Idealne danie obiadowe. Polecam.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 155
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 304
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 155
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 304
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w plastry i rozbijamy. Przyprawiamy. Pieczarki i obraną cebulę kroimy w kostkę. Podsmażamy do miękkości. Przyprawiamy i dodajemy serek topiony, mieszamy aż się ładnie połączą składniki.
Na rozbite piersi kurczaka wykładamy po łyżce farszu i zwijamy, nastepnie okręcamy plasterkiem boczku. Smażymy z każdej strony na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)