Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie roladki przygotowałam ostatnio dla mojej rodziny i nie spodziewałam się że będą takie rewelacyjne. To bardzo fajny pomysł na szybki i prosty obiad. Podałam je z talarkami z ziemniaków i surówką z kapusty pekińskiej.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 806
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5719
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9527
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 258
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 806
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5719
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9527
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 258
Składniki
Ciasto rozłóż i podziel na 2 części. Cukinię pokrój w plastry i ułóż na cieście francuskim. Filet rozbij na cienkie płaty i przypraw. Ułóż na cukinii. Na samym początku ułóż paski papryki. Zwiń ciasto francuskie a następnie nacinaj kółka ok. 1.5 cm. Nabij na wykałaczki i piecz w piekarniki ok. 25 minut. piekarnik wcześniej nagrzałam na 220 stopni. Obejrzyj film video jak takie roladki zrobić.