Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 197
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 818
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 485
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666447
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 197
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 818
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 485
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666447
Składniki
Pieczarki oczyścić, opłukać,bardzo drobno posiekać i podsmażyć w niewielkiej ilości tłuszczu.
Ogórka obrać, przekroić wzdłuż, usunąć gniazda nasienne i pokroić w słupki.
Na plasterki mielonki rozłożyć po kawałku ogórka , posypać podsmażonymi pieczarkami , częścią bułki tartej wymieszanej z żółtym tartym serem, zwinąć w ruloniki.
Ułożyć w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym tłuszczem, posypać po wierzchu resztą tartej bułki wymieszanej z serem.
Zapiekać w gorącym piekarniku 15 / 20 minut.
Gotowe roladki ułożyć na półmisku,posypać posiekaną natką pietruszki i podawać z ziemniakami i sosem chrzanowym