Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 280
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14540
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1706
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16724
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 280
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14540
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1706
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16724
Składniki
Pieczarki oczyścić, opłukać,bardzo drobno posiekać i podsmażyć w niewielkiej ilości tłuszczu.
Ogórka obrać, przekroić wzdłuż, usunąć gniazda nasienne i pokroić w słupki.
Na plasterki mielonki rozłożyć po kawałku ogórka , posypać podsmażonymi pieczarkami , częścią bułki tartej wymieszanej z żółtym tartym serem, zwinąć w ruloniki.
Ułożyć w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym tłuszczem, posypać po wierzchu resztą tartej bułki wymieszanej z serem.
Zapiekać w gorącym piekarniku 15 / 20 minut.
Gotowe roladki ułożyć na półmisku,posypać posiekaną natką pietruszki i podawać z ziemniakami i sosem chrzanowym