Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19963
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 514
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 576
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6995
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244208
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19963
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 514
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 576
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6995
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244208
Składniki
Pieczarki oczyścić, opłukać,bardzo drobno posiekać i podsmażyć w niewielkiej ilości tłuszczu.
Ogórka obrać, przekroić wzdłuż, usunąć gniazda nasienne i pokroić w słupki.
Na plasterki mielonki rozłożyć po kawałku ogórka , posypać podsmażonymi pieczarkami , częścią bułki tartej wymieszanej z żółtym tartym serem, zwinąć w ruloniki.
Ułożyć w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym tłuszczem, posypać po wierzchu resztą tartej bułki wymieszanej z serem.
Zapiekać w gorącym piekarniku 15 / 20 minut.
Gotowe roladki ułożyć na półmisku,posypać posiekaną natką pietruszki i podawać z ziemniakami i sosem chrzanowym