Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy i mielone w jednym. Czyli roladki z mięsa mielonego.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 717
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1044
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 227
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2764
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 717
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1044
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 227
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2764
Składniki
Cebulkę posiekałem i podsmażyłem na rumiano, czosnek wycisnąłem do szpinaku i poddusiłem. Mięso doprawiłem solą, pieprzem, papryką i ziołami. Wbiłem jajko i wymieszałem.
Deskę do krojenia podsypałem mąką (jak do pierogów) i formowałem prostokąty 5*10 cm. Każdy z z nich smarowałem szpinakiem i zawijałem w roladę.
Smażyłem na gorącym oleju. Z podanych ilości wyszło mi 6 roladek.