Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy i mielone w jednym. Czyli roladki z mięsa mielonego.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1529
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231924
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1529
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231924
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5037
Składniki
Cebulkę posiekałem i podsmażyłem na rumiano, czosnek wycisnąłem do szpinaku i poddusiłem. Mięso doprawiłem solą, pieprzem, papryką i ziołami. Wbiłem jajko i wymieszałem.
Deskę do krojenia podsypałem mąką (jak do pierogów) i formowałem prostokąty 5*10 cm. Każdy z z nich smarowałem szpinakiem i zawijałem w roladę.
Smażyłem na gorącym oleju. Z podanych ilości wyszło mi 6 roladek.