Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste roladki z naszą ulubioną młodą kapustką z dodatkiem serka i pieczarek.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13700
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1570
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15185
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6221
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13700
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1570
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15185
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6221
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy.
2. Doprawiamy solą oraz pieprzem.
3. Cebule obieramy, drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki.
5. Następnie drobno pokrojoną paprykę.
6. Pokrojoną kapustę i prużymy aż warzywa będą miękkie.
7. Dodajemy serki, mieszamy aż się rozpuszcza.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
10. Zawijamy.
11. Obtaczamy w mące.
12. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
13. Panierujemy w bułce tartej.
14. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
15. Roladki gotowe. 16. Smacznego.