Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste roladki z naszą ulubioną młodą kapustką z dodatkiem serka i pieczarek.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1053
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1000
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12896
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1053
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1000
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12896
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy.
2. Doprawiamy solą oraz pieprzem.
3. Cebule obieramy, drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki.
5. Następnie drobno pokrojoną paprykę.
6. Pokrojoną kapustę i prużymy aż warzywa będą miękkie.
7. Dodajemy serki, mieszamy aż się rozpuszcza.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
10. Zawijamy.
11. Obtaczamy w mące.
12. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
13. Panierujemy w bułce tartej.
14. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
15. Roladki gotowe. 16. Smacznego.