Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z obłędnym nadzieniem. Pyszne nadziewane roladki, które zniknęły ze stołu w mgnieniu oka. Wystarczy kilka prostych składników, spróbuj i przekonaj się sam.
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry, delikatnie rozbijam, Mięso doprawiam pieprzem oraz solą.
2. Czosnek obieram, przeciskam przez praskę. Paprykę myję, usuwam nasiona, kroję w drobną kostkę. Szczypiorek drobno siekam. Warzywa przekładam do naczynia, dodaję ser parmezan oraz majonez. Wszystko dokładnie mieszam.
3. Tak przygotowany farsz nakładam na każdy kawałek mięsa i zwijam w roladki.
4. Roladki panieruję w bułce tartej w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej.
5. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Gotowe.
7. Smacznego.
Bardzo prosty do wykonania przepis. Przepis znalazłam na kartce ze starego ka...
Odsłon: 361
Pyszne i szybkie danie obiadowe kurczak z dynią, cukinię i pomidorami. Idealn...
Odsłon: 10
Jak zatrzymać smaki lata i móc cieszyć się nimi nawet wtedy, kiedy na dworze...
Odsłon: 5119
Dziś mam dla Was pomysł na szybki i prosty w przygotowaniu obiad. Zapiekany...
Odsłon: 291
Sernik warzony to jeden z tradycyjnych przepisów, które znajdziemy w starych...
Odsłon: 1214
Bardzo prosty do wykonania przepis. Przepis znalazłam na kartce ze starego ka...
Odsłon: 361
Pyszne i szybkie danie obiadowe kurczak z dynią, cukinię i pomidorami. Idealn...
Odsłon: 10
Jak zatrzymać smaki lata i móc cieszyć się nimi nawet wtedy, kiedy na dworze...
Odsłon: 5119
Dziś mam dla Was pomysł na szybki i prosty w przygotowaniu obiad. Zapiekany...
Odsłon: 291
Sernik warzony to jeden z tradycyjnych przepisów, które znajdziemy w starych...
Odsłon: 1214
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry, delikatnie rozbijam, Mięso doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Czosnek obieram, przeciskam przez praskę. Paprykę myję, usuwam nasiona, kroję w drobną kostkę. Szczypiorek drobno siekam. Warzywa przekładam do naczynia, dodaję ser parmezan oraz majonez. Wszystko dokładnie mieszam. 3. Tak przygotowany farsz nakładam na każdy kawałek mięsa i zwijam w roladki.
4. Roladki panieruję w bułce tartej w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Gotowe. 7. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kurczak z dynią i cukinią
Dania główne
Wieprzowe rolady z farszem gołąbkowym
Dania główne
Warzywno - grzybowe pierogi Bożeny
Dania główne
Gulasz z dzika z antonówkami
Kurczak z dynią i cukinią
Pyszne i szybkie danie obiadowe kurczak z dynią, cukinię i pomidorami. Idealn...
Odsłon: 10
Wieprzowe rolady z farszem gołąbkowym
Rolady które przygotowałam są inne jak zwykle. Lubię wymyślać coś nowego i d...
Odsłon: 264