Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre połączenie smaków. Prosto i smacznie!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12054
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16750
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5448
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12054
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16750
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5448
Składniki
Mięso kroimy na cztery plastry i rozbijamy. Następnie potrzepujemy przyprawami. Paprykę oczyszczamy i kroimy w cienkie paski. Na każdy kawałek mięsa kładziemy dwa kawałki papryki i zwijamy w rulon. Mięso układamy w naczyniu żaroodpornym i smażymy do 45 minut w niewielkiej ilości oleju. Bulion drobiowy zagotowujemy mieszamy w nim serek i przyprawiamy do smaku. Usmażone roladki polewamy powstałym sosem.