Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre połączenie smaków. Prosto i smacznie!
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 144
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 161
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 144
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 161
Składniki
Mięso kroimy na cztery plastry i rozbijamy. Następnie potrzepujemy przyprawami. Paprykę oczyszczamy i kroimy w cienkie paski. Na każdy kawałek mięsa kładziemy dwa kawałki papryki i zwijamy w rulon. Mięso układamy w naczyniu żaroodpornym i smażymy do 45 minut w niewielkiej ilości oleju. Bulion drobiowy zagotowujemy mieszamy w nim serek i przyprawiamy do smaku. Usmażone roladki polewamy powstałym sosem.