Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Artykuł sponsorowany
Na polędwicę wołową sposobów jest kilka. My przygotujemy dziś pyszne roladki, marynowane wcześniej w ziołach i czosnku. Roladki wypełnione będą suszonymi pomidorami. Aby było do końca fit i zdrowo, super mięso podamy z sałatką ze szpinaku z suszonymi pomidorami i pestkami słonecznika.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 933
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4180
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 234
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 756
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3606
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 744
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 933
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4180
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 234
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 756
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3606
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 744
Składniki
Mięso oczyszczamy z błon, myjemy i osuszamy. Całe mięso rozbijamy by było cieńsze. Mięso marynujemy w czosnku, ziołach, pieprzu i oliwie.
Zamarynowane mięso kroimy na dwie części. Na każdym kawałku układamy posiekane suszone pomidory. Mięso zwijamy w rulon. Może na nim zostać marynata (czosnek, zioła).
Urządzenie Philips Airfryer rozgrzewamy do 190 stopni. Roladki wkładamy do koszyka i smażymy 5-7 minut.
W tym czasie umyte liście szpinaku mieszamy z pestkami słonecznika (możemy je wcześniej uprażyć na suchej patelni) i sosem.
Sos przygotowujemy mieszając ze sobą oliwę, musztardę, ocet balsamiczny i miód. Sos roztrzepujemy do uzyskania gęstej konsystencji. Sosem polewamy sałatkę.
Usmażone roladki wołowe z suszonymi pomidorami podajemy ze świeżo przygotowaną sałatką.