Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Artykuł sponsorowany
Na polędwicę wołową sposobów jest kilka. My przygotujemy dziś pyszne roladki, marynowane wcześniej w ziołach i czosnku. Roladki wypełnione będą suszonymi pomidorami. Aby było do końca fit i zdrowo, super mięso podamy z sałatką ze szpinaku z suszonymi pomidorami i pestkami słonecznika.
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1210
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457747
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1462
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2279
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 585
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1210
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457747
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1462
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2279
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 585
Składniki
Mięso oczyszczamy z błon, myjemy i osuszamy. Całe mięso rozbijamy by było cieńsze. Mięso marynujemy w czosnku, ziołach, pieprzu i oliwie.
Zamarynowane mięso kroimy na dwie części. Na każdym kawałku układamy posiekane suszone pomidory. Mięso zwijamy w rulon. Może na nim zostać marynata (czosnek, zioła).
Urządzenie Philips Airfryer rozgrzewamy do 190 stopni. Roladki wkładamy do koszyka i smażymy 5-7 minut.
W tym czasie umyte liście szpinaku mieszamy z pestkami słonecznika (możemy je wcześniej uprażyć na suchej patelni) i sosem.
Sos przygotowujemy mieszając ze sobą oliwę, musztardę, ocet balsamiczny i miód. Sos roztrzepujemy do uzyskania gęstej konsystencji. Sosem polewamy sałatkę.
Usmażone roladki wołowe z suszonymi pomidorami podajemy ze świeżo przygotowaną sałatką.