Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z twarożkiem,szpinakiem i szynką szwarcwaldzką - wyjątkowe mięsne roladki którymi zaskoczysz rodzinę i przyjaciół.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231937
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231937
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Składniki
1.Rozgrzać masło,wrzucić szpinak,czosnek pokrojony w cienkie plasterki i dusić, aż do odparowania wody.Doprawić solą i pieprzem. 2.Marchewkę oczyścić i zetrzeć na tarce o dużych oczkach 3. Mięso opukać i lekko je rozbić. Oprószyć z obu stron solą i pieprzem.Z jednej strony posmarować twarożkiem,położyć po plasterku szynki,na to położyć szpinak. Płaty zrolować spiąć wykałaczkami. Podsmażyć z każdej strony na rozgrzanym oleju. 4.Podlać bulionem,dodać marchewkę i dusić około 25 minut. 5. Do wywaru który powstał w czasie duszenia mięsa dodać 50 ml śmietanki kremówki połączonej z mąką ziemniaczaną. Podawać np. z ziemniakami,ryżem,kaszą i surówką.