Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i kolorowe roladki na obiad.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 719
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36219
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 389
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 719
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36219
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 389
Składniki
Na patelni rozgrzać olej, wrzucić pokrojone pieczarki, posiekane części brokuła i mieszankę chińską i wszystko podsmażyć do momentu rozmrożenia się mieszanki. Dodać przyprawy i bułkę tartą i wymieszać farsz. Kotlety opłukać, rozbić tłuczkiem do mięsa i oprószyć solą i pieprzem. Farsz podzielić na 3 części, na każdy płat mięsa rozłożyć porcje nadzienia i zwinąć roladki. Tak przygotowane roladki zawinąć w folię spożywczą, ale folii powinno być na długość w zapasie aby po zawinięciu w nią roladki można było końce ze sobą związać. W garnku umieścić roladki w folii, wlać wody tyle aby zakryła roladki i od momentu zagotowania wody gotować 10 minut. Wyjąć roladki z wody, gdy lekko przestygną zdjąć folię. Na patelni grillowej lub zwykłej podgrzać olej i podsmażyć roladki na złoty kolor z każdej strony.