Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna kompozycja smaków. Mięso nadziewane brokułem w pysznym sosie pieczarkowym.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1492
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 606
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1492
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 606
Składniki
1. Mięso kroimy na większe plastry. 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą. 3. Robimy w środku kieszonkę.
4. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie. 5. Cebule obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 7. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
8. Łączymy z musztardą.
9. Wlewamy śmietanę i chwilę gotujemy.
10. W otwór mięsa wkładamy trochę brokuł.
11. Następnie po dwie kuleczki mozzarelli.
12. Spinamy wykałaczką.
13. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 14. Pieczemy 30 minut w 180 °C.
15. Po upieczeniu mięso kroimy w plastry, układamy w naczyniu tak, żeby w środek wlać sos pieczarkowy. 16. Danie gotowe. 17. Smacznego