Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna kompozycja smaków. Mięso nadziewane brokułem w pysznym sosie pieczarkowym.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 220
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 116
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 353
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1501
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 220
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 116
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 353
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1501
Składniki
1. Mięso kroimy na większe plastry. 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą. 3. Robimy w środku kieszonkę.
4. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie. 5. Cebule obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 7. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
8. Łączymy z musztardą.
9. Wlewamy śmietanę i chwilę gotujemy.
10. W otwór mięsa wkładamy trochę brokuł.
11. Następnie po dwie kuleczki mozzarelli.
12. Spinamy wykałaczką.
13. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 14. Pieczemy 30 minut w 180 °C.
15. Po upieczeniu mięso kroimy w plastry, układamy w naczyniu tak, żeby w środek wlać sos pieczarkowy. 16. Danie gotowe. 17. Smacznego