Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna kompozycja smaków. Mięso nadziewane brokułem w pysznym sosie pieczarkowym.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5512
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29863
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 246
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19560
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1109
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5512
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29863
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 246
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19560
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1109
Składniki
1. Mięso kroimy na większe plastry. 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą. 3. Robimy w środku kieszonkę.
4. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie. 5. Cebule obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 7. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
8. Łączymy z musztardą.
9. Wlewamy śmietanę i chwilę gotujemy.
10. W otwór mięsa wkładamy trochę brokuł.
11. Następnie po dwie kuleczki mozzarelli.
12. Spinamy wykałaczką.
13. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 14. Pieczemy 30 minut w 180 °C.
15. Po upieczeniu mięso kroimy w plastry, układamy w naczyniu tak, żeby w środek wlać sos pieczarkowy. 16. Danie gotowe. 17. Smacznego