Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 774
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 774
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Składniki
Piersi z kurczaka kroje na mniejsze porcje. Kroje swiezy rozmaryn na male kawaleczki i razem z czosnkiem nacieram piersi. Dodaje sol i pieprz, polewam cytryna i oliwa i odstawiam na godzine. Na rozgrzanym oleju w garnku wrzucam piersi i troche je podsmazam, dolewam troche wody i dusze na malym ogniu ok 15 min. W drugim garnku podsamazam cebule, pieczarki i papryki i dodaje wczesniej ugotowany ryz. Mieszam wszystko, dodaje przyprawy (wg uznania) i danie gotowe :) Smacznego