Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 945 Ocena: 11412
Dodano: 26.03.2019
Odsłon: 5870
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
1. Schab i fileta kroimy w plastry delikatnie rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Układamy plaster schabu i plaster fileta.
4. Smarujemy musztardą.
5. Układamy po kawałku szynki.
6. Na schabie układamy plaster sera.
7. Składamy tak żeby ser był w środku.
8. Obtaczamy w mące.
9. Zanurzamy w jajku.
10. Panierujemy w bułce tartej.
11. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron
12. Kotlety gotowe.
13. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (8)

pelen_brzuszek 26 marca 2019Zgłoś do usunięcia
na wypasie :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

kulinarnagosia 26 marca 2019Zgłoś do usunięcia
Oj, rzeczywiście rozpustne :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 26 marca 2019Zgłoś do usunięcia
Taką rozpustę, to ja poproszę codziennie :) Super żarełko i jaka mnogość smaków, pycha. Siódemeczka, jak nic ;) Odpowiedzi: 3 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

slodkisentyment 26 marca 2019Zgłoś do usunięcia
Mega rozpusta :) Muszą być pycha :) Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz