Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajne kotlety które można zrobić na święta, imprezę niedzielny obiad.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
1. Schab i fileta kroimy w plastry delikatnie rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Układamy plaster schabu i plaster fileta.
4. Smarujemy musztardą.
5. Układamy po kawałku szynki.
6. Na schabie układamy plaster sera.
7. Składamy tak żeby ser był w środku.
8. Obtaczamy w mące.
9. Zanurzamy w jajku.
10. Panierujemy w bułce tartej.
11. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron
12. Kotlety gotowe. 13. Smacznego.