Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten kotlet ukrywający się pod dużą ilością cebuli to właśnie rumsztyk:). Danie ciężkie i tłuste, ale i smaczne.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24754
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 70
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24754
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 70
Składniki
Mięso mielone zagniatamy z solą, pieprzem i papryką słodką. Formujemy okrągłe kotlety, smażymy na rozgrzanym oleju, z dwóch stron do zarumienienia przez około 15 minut.
Cebulę kroimy w piórka. Smażymy na rozgrzanym oleju, posypujemy solą i pieprzem. Podlewamy wodą, dusimy do wyparowania wody i miękkości cebulu.
Do cebuli przekładamy usmażone kotlety.