Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj u mnie smaczna rybka do drugiego dania. Obiad z rybką bardzo smaczny i lubiany w moim domu. Dzisiaj gości u mnie mintaj.
nóż, ręcznik papierowy, miska do panierki, miska do rozbełtanych jajek, patelnia,
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7674
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 95
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 103
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258483
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7674
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 95
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 103
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258483
Składniki
Rybę oczyścić opłukać i pokroić w mniejsze kawałki. Dobrze osuszyć ręcznikiem papierowym , nasolić i oprószyć pieprzem cytrynowym, oraz posypać przyprawą do ryb. Zostawić na 30 minut. Jajka rozbełtać w misce , dodać pieprzu cytrynowego oraz soli do smaku. Do naczynia wsypać bułkę tartą z dodatkiem mąki pszennej wymieszać. Kawałki ryby maczać w jajku następnie panierować w bułce tartej wymieszanej z mąką. Smażyć na rozgrzanej patelni na maśle klarownym z obu stron na złoty kolor. Podawać do drugiego dania.