Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 209
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 209
Składniki
1. Rozgrzej w garnku oliwę i wrzuć na nią pokrojone w drobne paski paprykę i pora 2. Przypraw ziołami prowansalskimi i duś pod przykryciem 3. Rybę skrop sokiem z cytryny i przypraw pieprzem. Po około 10 minutach duszenia warzyw dodaj rybę i pokrojone w półksiężyce pomidory. 4. Duś wszystko jeszcze przez około 15 minut 5. Podawaj z ugotowaną kaszą