Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 43
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 57
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 677
Szybka i smaczna
Odsłon: 11242
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 287
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 43
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 57
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 677
Szybka i smaczna
Odsłon: 11242
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 287
Składniki
Rozmrożoną rybę , osusz ręcznikiem papierowym , posól , popieprz . Na talerzyk wysyp trochę mąki , obtocz rybę ,usmaż na złoty kolor . Usmażoną rybę ułóż na półmisku .
Warzywa umyj , obierz , zetrzyj na tarce o grubych oczkach , Jeśli masz maszynkę wyposażoną w tarki to skorzystaj z nich . Do głębokiego rondla wlej troszkę oliwy , wsyp posiekaną cebulę , usmaż na złoty kolor . Następnie dodaj wszystkie starte warzywa i przyprawy . Dolej wody . Duś do miękkości . Kiedy warzywa będą miękkie dodaj przecier pomidorowy ok. 3 łyżeczki .
Wyłóż warzywa na rybę . Smacznego :)