Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 102
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20454
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 49
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 73
Ciasto kumoszki to deser podawany na zimno na spodzie z herbatników lub kruch...
Odsłon: 2622
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 102
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20454
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 49
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 73
Ciasto kumoszki to deser podawany na zimno na spodzie z herbatników lub kruch...
Odsłon: 2622
Składniki
Rozmrożoną rybę , osusz ręcznikiem papierowym , posól , popieprz . Na talerzyk wysyp trochę mąki , obtocz rybę ,usmaż na złoty kolor . Usmażoną rybę ułóż na półmisku .
Warzywa umyj , obierz , zetrzyj na tarce o grubych oczkach , Jeśli masz maszynkę wyposażoną w tarki to skorzystaj z nich . Do głębokiego rondla wlej troszkę oliwy , wsyp posiekaną cebulę , usmaż na złoty kolor . Następnie dodaj wszystkie starte warzywa i przyprawy . Dolej wody . Duś do miękkości . Kiedy warzywa będą miękkie dodaj przecier pomidorowy ok. 3 łyżeczki .
Wyłóż warzywa na rybę . Smacznego :)