Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 749
Przepis dnia
Zapiekanka grecka, czyli inaczej musaka, to klasyczne i bardzo popularne dani...
Odsłon: 2011
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 1163
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 18652
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 749
Przepis dnia
Zapiekanka grecka, czyli inaczej musaka, to klasyczne i bardzo popularne dani...
Odsłon: 2011
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 1163
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 18652
Składniki
Rozmrożoną rybę , osusz ręcznikiem papierowym , posól , popieprz . Na talerzyk wysyp trochę mąki , obtocz rybę ,usmaż na złoty kolor . Usmażoną rybę ułóż na półmisku .
Warzywa umyj , obierz , zetrzyj na tarce o grubych oczkach , Jeśli masz maszynkę wyposażoną w tarki to skorzystaj z nich . Do głębokiego rondla wlej troszkę oliwy , wsyp posiekaną cebulę , usmaż na złoty kolor . Następnie dodaj wszystkie starte warzywa i przyprawy . Dolej wody . Duś do miękkości . Kiedy warzywa będą miękkie dodaj przecier pomidorowy ok. 3 łyżeczki .
Wyłóż warzywa na rybę . Smacznego :)