Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotkania z bliskimi. Najzdrowsza i najlżejsza potrawa wigilijna. Źródło białka, witamin, a warzywa to dobro samo w sobie.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1534
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231930
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5040
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1534
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231930
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5040
Składniki
Osolone filety rybne usmażyć na oleju. przygotować sos - usmażyć na oleju 2 duże cebule pokrojone w kostkę, 4 potarte na jarzynówce marchwie. Dodać łyżeczkę mielonego ziela angielskiego, 1/4 łyżeczki mielonego pieprzu, łyżeczkę soli i 5 listków laurowych. Dusić do miękkości. Jak jest za suche, podlać trochę wodą, ok. 1/2 szklanki. Pod koniec dodać przecier pomidorowy 4 łyżki. Chwilę dusić. Do naczynia w którym będzie podawana ryba nałożyć część warzyw, na to położyć kawałki ryby i przykryć resztą warzyw.