Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiłam to danie już dość dawno, w marcu na urodziny mojego przyjaciela:) Przepis z głowy, chyba o niczym nie zapomniałam:D
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5399
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1758
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5302
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1804
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5399
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1758
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5302
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1804
Składniki
Filety rybne myjemy, osuszamy i doprawiamy wg uznania. Ja używam czasami gotowej przyprawy do ryb, ale świetnie też nadaje się zwykłą vegeta. Przygotowujemy w międzyczasie ciasto naleśnikowe.
Z podanych składników wyrabiamy ciasto i maczamy filety, smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Wiadomo:) Potem koniecznie odsączamy na papierowym ręczniku.
Cebulę kroimy w drobną kostkę, a ogórki i paprykę w drobne słupki. Wszystkie składniki zalewy doprowadzamy do wrzenia i gotujemy jeszcze ok. 3 minuty na małym ogniu. Rybę i warzywa układamy warstwami, a następnie wszystko zalewamy przestudzoną zalewą.