Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiłam to danie już dość dawno, w marcu na urodziny mojego przyjaciela:) Przepis z głowy, chyba o niczym nie zapomniałam:D
 
         
         
         
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54215
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 545
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5587
 
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54215
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 545
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5587
 
         
         
                Składniki
Filety rybne myjemy, osuszamy i doprawiamy wg uznania. Ja używam czasami gotowej przyprawy do ryb, ale świetnie też nadaje się zwykłą vegeta. Przygotowujemy w międzyczasie ciasto naleśnikowe.
Z podanych składników wyrabiamy ciasto i maczamy filety, smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Wiadomo:) Potem koniecznie odsączamy na papierowym ręczniku.
Cebulę kroimy w drobną kostkę, a ogórki i paprykę w drobne słupki. Wszystkie składniki zalewy doprowadzamy do wrzenia i gotujemy jeszcze ok. 3 minuty na małym ogniu. Rybę i warzywa układamy warstwami, a następnie wszystko zalewamy przestudzoną zalewą.