Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 157
Polecam.
Odsłon: 249
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 79
...ale pyszny.
Odsłon: 342
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 157
Polecam.
Odsłon: 249
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 79
...ale pyszny.
Odsłon: 342
Składniki
Filety skropić sokiem z cytryny, odstawić na chwile. Panierować w jajku i bułce; upiec na złoto. Cebule pokroić w plastry i usmażyć na szklisto na oleju. W garnku układać warstwami cebule i ryby. (na wierzchu musi być cebula).
Składniki zalewy zagotować.Gorącym zalać ryby z cebulą.