Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 76
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 122
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 76
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 122
Składniki
Filety skropić sokiem z cytryny, odstawić na chwile. Panierować w jajku i bułce; upiec na złoto. Cebule pokroić w plastry i usmażyć na szklisto na oleju. W garnku układać warstwami cebule i ryby. (na wierzchu musi być cebula).
Składniki zalewy zagotować.Gorącym zalać ryby z cebulą.