Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna jako dodatek do warzyw lub frytek.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 6
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 208
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 6
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 208
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Składniki
Mąkę z mlekiem i przyprawami mieszamy z odrobiną oleju i koperkiem. Składniki dobieramy w takiej ilości, aby uzyskać ciasto konsystencji naleśnikowego.
Rybę myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym. Zanurzamy w cieście i przekładamy na patelnię z odrobiną oleju.
Ryba powinna być obficie oblepiona ciastem. Smażymy przez kilka minut do zarumienienia.