Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna jako dodatek do warzyw lub frytek.
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 52
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 43638
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 192
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 618
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 52
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 43638
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 192
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 618
Składniki
Mąkę z mlekiem i przyprawami mieszamy z odrobiną oleju i koperkiem. Składniki dobieramy w takiej ilości, aby uzyskać ciasto konsystencji naleśnikowego.
Rybę myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym. Zanurzamy w cieście i przekładamy na patelnię z odrobiną oleju.
Ryba powinna być obficie oblepiona ciastem. Smażymy przez kilka minut do zarumienienia.