Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna jako dodatek do warzyw lub frytek.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4607
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 873
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8315
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13151
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 469
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4607
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 873
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8315
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13151
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 469
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Składniki
Mąkę z mlekiem i przyprawami mieszamy z odrobiną oleju i koperkiem. Składniki dobieramy w takiej ilości, aby uzyskać ciasto konsystencji naleśnikowego.
Rybę myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym. Zanurzamy w cieście i przekładamy na patelnię z odrobiną oleju.
Ryba powinna być obficie oblepiona ciastem. Smażymy przez kilka minut do zarumienienia.