Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w takiej panierce jest świetna do obiadu i na zimno w wypasionych kanapkach do pracy.
ręcznik papierowy
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 231
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 976
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4054
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 231
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 976
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4054
Składniki
Smacznego :)
Mąka krupczatka świetnie nadaje się do panierowania ryby. Panierka potem świetnie przylega i wygląda jak "sklepowa". Potem jajo i preparowana gryka z odrobiną bułki tartej. Rybę smaży się na rumiano i odkłada na ręcznik papierowy przed podaniem, aby odsączyć nadmiar tłuszczu.