Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w takiej panierce jest świetna do obiadu i na zimno w wypasionych kanapkach do pracy.
ręcznik papierowy
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11842
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1297
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12487
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3463
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11842
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1297
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12487
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3463
Składniki
Smacznego :)
Mąka krupczatka świetnie nadaje się do panierowania ryby. Panierka potem świetnie przylega i wygląda jak "sklepowa". Potem jajo i preparowana gryka z odrobiną bułki tartej. Rybę smaży się na rumiano i odkłada na ręcznik papierowy przed podaniem, aby odsączyć nadmiar tłuszczu.