Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w takiej panierce jest świetna do obiadu i na zimno w wypasionych kanapkach do pracy.
ręcznik papierowy
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2460
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 194
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 179
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18046
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5373
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2460
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 194
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 179
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18046
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5373
Składniki
Smacznego :)
Mąka krupczatka świetnie nadaje się do panierowania ryby. Panierka potem świetnie przylega i wygląda jak "sklepowa". Potem jajo i preparowana gryka z odrobiną bułki tartej. Rybę smaży się na rumiano i odkłada na ręcznik papierowy przed podaniem, aby odsączyć nadmiar tłuszczu.