Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w takiej panierce jest świetna do obiadu i na zimno w wypasionych kanapkach do pracy.
ręcznik papierowy
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113078
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 468
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 804
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 601
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113078
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 468
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 804
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 601
Składniki
Smacznego :)
Mąka krupczatka świetnie nadaje się do panierowania ryby. Panierka potem świetnie przylega i wygląda jak "sklepowa". Potem jajo i preparowana gryka z odrobiną bułki tartej. Rybę smaży się na rumiano i odkłada na ręcznik papierowy przed podaniem, aby odsączyć nadmiar tłuszczu.