Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki obiad pełen smaków!
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 162
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 80
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 44
Soczyste i aromatyczne danie na obiad, które przygotujesz w pół godziny. Z do...
Odsłon: 13
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7824
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 162
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 80
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 44
Soczyste i aromatyczne danie na obiad, które przygotujesz w pół godziny. Z do...
Odsłon: 13
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7824
Składniki
Na patelni zeszkliłam pokrojone warzywa. Dodałam do nich mleko kokosowe i łyżkę pasty curry.
Na sosie ułozyłam ryby, posypałam je dodatkowo przyprawami, użyłam curry w proszku z dużymi płatkami czosnku. Przykryłam i właściwie parowałam około 20 minut, aż ryba w całości się zetnie. Użyłam dwóch gatunków ryby dla tych co lubią ryby bez ości i z ośćmi.
Smacznego :)