Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki obiad pełen smaków!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 202
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 333
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 202
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 333
Składniki
Na patelni zeszkliłam pokrojone warzywa. Dodałam do nich mleko kokosowe i łyżkę pasty curry.
Na sosie ułozyłam ryby, posypałam je dodatkowo przyprawami, użyłam curry w proszku z dużymi płatkami czosnku. Przykryłam i właściwie parowałam około 20 minut, aż ryba w całości się zetnie. Użyłam dwóch gatunków ryby dla tych co lubią ryby bez ości i z ośćmi.
Smacznego :)