Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki obiad pełen smaków!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414078
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2234
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414078
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2234
Składniki
Na patelni zeszkliłam pokrojone warzywa. Dodałam do nich mleko kokosowe i łyżkę pasty curry.
Na sosie ułozyłam ryby, posypałam je dodatkowo przyprawami, użyłam curry w proszku z dużymi płatkami czosnku. Przykryłam i właściwie parowałam około 20 minut, aż ryba w całości się zetnie. Użyłam dwóch gatunków ryby dla tych co lubią ryby bez ości i z ośćmi.
Smacznego :)