Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z limandy marynowany w sosie musztardowym i usmażony na maśle jest wyjątkowo smaczny i soczysty.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3953
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415407
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2550
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3953
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415407
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2550
Składniki
Majonez wymieszać z musztardą, jogurtem i sokiem z cytryny. Filet opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem, oprószyć solą i kolorowym pieprzem.
Z obu stron posmarować przygotowanym sosem, odłożyć do lodówki na 1-2 godziny. Tak przygotowany filet obtoczyć w mące.
Włożyć na patelnię z rozgrzanym masłem z olejem i smażyć z obu stron po 3-4 minuty. Usmażony osączyć na papierowym ręczniku.