Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z limandy marynowany w sosie musztardowym i usmażony na maśle jest wyjątkowo smaczny i soczysty.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 849
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 698
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6095
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 642
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4867
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1073
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 849
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 698
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6095
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 642
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4867
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1073
Składniki
Majonez wymieszać z musztardą, jogurtem i sokiem z cytryny. Filet opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem, oprószyć solą i kolorowym pieprzem.
Z obu stron posmarować przygotowanym sosem, odłożyć do lodówki na 1-2 godziny. Tak przygotowany filet obtoczyć w mące.
Włożyć na patelnię z rozgrzanym masłem z olejem i smażyć z obu stron po 3-4 minuty. Usmażony osączyć na papierowym ręczniku.