Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z limandy marynowany w sosie musztardowym i usmażony na maśle jest wyjątkowo smaczny i soczysty.
Zapiekanka ziemniaczana wege to szybki i prosty pomysł na obiad z kuchni wege...
Odsłon: 7741
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 135
Surówka z kapustą pekińską jest orzeźwiająca, smaczna i chrupka. Do jej przyg...
Odsłon: 46
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3864
Zapiekanka ziemniaczana wege to szybki i prosty pomysł na obiad z kuchni wege...
Odsłon: 7741
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 135
Surówka z kapustą pekińską jest orzeźwiająca, smaczna i chrupka. Do jej przyg...
Odsłon: 46
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3864
Składniki
Majonez wymieszać z musztardą, jogurtem i sokiem z cytryny. Filet opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem, oprószyć solą i kolorowym pieprzem.
Z obu stron posmarować przygotowanym sosem, odłożyć do lodówki na 1-2 godziny. Tak przygotowany filet obtoczyć w mące.
Włożyć na patelnię z rozgrzanym masłem z olejem i smażyć z obu stron po 3-4 minuty. Usmażony osączyć na papierowym ręczniku.