Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z limandy marynowany w sosie musztardowym i usmażony na maśle jest wyjątkowo smaczny i soczysty.
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18157
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 527
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 996
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7553
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8880
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18157
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 527
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 996
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7553
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8880
Składniki
Majonez wymieszać z musztardą, jogurtem i sokiem z cytryny. Filet opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem, oprószyć solą i kolorowym pieprzem.
Z obu stron posmarować przygotowanym sosem, odłożyć do lodówki na 1-2 godziny. Tak przygotowany filet obtoczyć w mące.
Włożyć na patelnię z rozgrzanym masłem z olejem i smażyć z obu stron po 3-4 minuty. Usmażony osączyć na papierowym ręczniku.