Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i bardzo smaczne.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1977
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2700
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1977
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2700
Składniki
Rybę posolic, obtoczyc w mące i smażyc na złoty kolor z obu stron.
Brzoskwinie i warzywa pokroic w grubą kostkę. Cebulę zeszklic na maśle. Wszystko przełożyc do rondla, podlac niewielką ilością wody, przyprawic, dusic do miękkości. Pod koniec dodac koncentrat.
Rybę wyłożyc na półmisek, polac sosem. Podawac z ryżem. Smacznego.