Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na piątkowy obiadek.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4580
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418020
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4580
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418020
Składniki
1. Brokuł dzielimy na różyczki, gotujemy w osolonej wodzie. 2. Rybę kroimy na mniejsze porcje, solimy, zanurzamy w roztrzepanym widelcem jajku i obtaczamy w mące pszennej. 3. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Następnie układamy w naczyniu.
5. Na rybę wykładamy brokuł, podzielony na małe różyczki.
6. Sos rozrabiamy według przepisu na opakowaniu.
7. Sosem polewamy warzywa. 8. Można posypać jeszcze koperkiem. 9. Rybka gotowa. Smacznego.