Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na piątkowy obiadek.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1665
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1455
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1458
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1633
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1665
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1455
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1458
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1633
Składniki
1. Brokuł dzielimy na różyczki, gotujemy w osolonej wodzie. 2. Rybę kroimy na mniejsze porcje, solimy, zanurzamy w roztrzepanym widelcem jajku i obtaczamy w mące pszennej. 3. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Następnie układamy w naczyniu.
5. Na rybę wykładamy brokuł, podzielony na małe różyczki.
6. Sos rozrabiamy według przepisu na opakowaniu.
7. Sosem polewamy warzywa. 8. Można posypać jeszcze koperkiem. 9. Rybka gotowa. Smacznego.