Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryby uwielbiamy! Niestety rzadko goszczą na naszych stołach. Żeby Was zachęcić polecam przepis na rybę w ziołowym cieście. Specjalnie na święta serwuje je w innej -aromatycznej, kolorowej wersji.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2526
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 503
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 201
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 760
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2526
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 503
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 201
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 760
Składniki
W misce łączymy wszystkie suche składniki (obie mąki, soda, sól, sioła). dodajemy sok z cytryny oraz wodę. Mieszamy rózgą do otrzymania konsystencji gęstej śmietany. Odstawiamy na 15 minut.
Filety rybne maczamy w cieście. Smażymy na gorącej patelni z każdej strony do momentu zarumienienia panierki.