Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryby uwielbiamy! Niestety rzadko goszczą na naszych stołach. Żeby Was zachęcić polecam przepis na rybę w ziołowym cieście. Specjalnie na święta serwuje je w innej -aromatycznej, kolorowej wersji.
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 476
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 458
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 53
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 476
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 458
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 53
Składniki
W misce łączymy wszystkie suche składniki (obie mąki, soda, sól, sioła). dodajemy sok z cytryny oraz wodę. Mieszamy rózgą do otrzymania konsystencji gęstej śmietany. Odstawiamy na 15 minut.
Filety rybne maczamy w cieście. Smażymy na gorącej patelni z każdej strony do momentu zarumienienia panierki.