Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało znane, ale za to przepyszne zestawienie ryby i grzybów. Naprawdę bardzo smaczne danie dla całej rodziny - tak dla amatorów ryżu jako dodatku, jak i ziemniaków gotowanych czy opiekanych.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 744
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 481
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 744
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 481
Składniki
Rybę umyć, osuszyć, podzielić na porcje, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z połowy cytryny. Odstawić do lodówki na ok. 30 min.
Grzyby oczyścić, umyć, osuszyć, pokroić.
Cebulę posiekać i zeszklić na rozgrzanym maśle, dodać grzyby i smażyć kilka minut. Pod koniec smażenia dodać pomidory pokrojone w kostkę, doprawić solą i pieprzem, posypać siekanym szczypiorkiem.
W tym samym czasie usmażyć na oleju z dodatkiem łyżki masła rybę.
Podawać z grzybami.