Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało znane, ale za to przepyszne zestawienie ryby i grzybów. Naprawdę bardzo smaczne danie dla całej rodziny - tak dla amatorów ryżu jako dodatku, jak i ziemniaków gotowanych czy opiekanych.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28667
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 75
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28667
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 75
Składniki
Rybę umyć, osuszyć, podzielić na porcje, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z połowy cytryny. Odstawić do lodówki na ok. 30 min.
Grzyby oczyścić, umyć, osuszyć, pokroić.
Cebulę posiekać i zeszklić na rozgrzanym maśle, dodać grzyby i smażyć kilka minut. Pod koniec smażenia dodać pomidory pokrojone w kostkę, doprawić solą i pieprzem, posypać siekanym szczypiorkiem.
W tym samym czasie usmażyć na oleju z dodatkiem łyżki masła rybę.
Podawać z grzybami.