Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało znane, ale za to przepyszne zestawienie ryby i grzybów. Naprawdę bardzo smaczne danie dla całej rodziny - tak dla amatorów ryżu jako dodatku, jak i ziemniaków gotowanych czy opiekanych.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1136
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 1573
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1233
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 304
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1136
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 1573
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1233
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 304
Składniki
Rybę umyć, osuszyć, podzielić na porcje, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z połowy cytryny. Odstawić do lodówki na ok. 30 min.
Grzyby oczyścić, umyć, osuszyć, pokroić.
Cebulę posiekać i zeszklić na rozgrzanym maśle, dodać grzyby i smażyć kilka minut. Pod koniec smażenia dodać pomidory pokrojone w kostkę, doprawić solą i pieprzem, posypać siekanym szczypiorkiem.
W tym samym czasie usmażyć na oleju z dodatkiem łyżki masła rybę.
Podawać z grzybami.