Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa ryba przygotowana w piekarniku. U mnie dorsz ale według przepisów możesz przygotować każdą rybę.
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17405
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1093
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6283
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 584
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17405
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1093
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6283
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 584
Składniki
Filtry opłucz osusz ręcznikiem papierowym, skrop z obu stron sokiem z cytryny, oraz przyprawami, owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki najlepiej na noc.
Następnie połóż dorsza na foli aluminiowej na wierzchu ułóż plasterki cytryny, plastry masła i gałązkę koperku, zawiń i włóż do piekarnika nagrzanego do 180 st. Piec około 10-12 minut.
Po upieczeniu podaj z ugotowanymi ziemniakami i surówką lub sałatką ziemniaczaną. W taki sam sposób możesz przygotować każdy rodzaj ryby.