Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa ryba przygotowana w piekarniku. U mnie dorsz ale według przepisów możesz przygotować każdą rybę.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 595
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11931
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 595
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11931
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
Filtry opłucz osusz ręcznikiem papierowym, skrop z obu stron sokiem z cytryny, oraz przyprawami, owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki najlepiej na noc.
Następnie połóż dorsza na foli aluminiowej na wierzchu ułóż plasterki cytryny, plastry masła i gałązkę koperku, zawiń i włóż do piekarnika nagrzanego do 180 st. Piec około 10-12 minut.
Po upieczeniu podaj z ugotowanymi ziemniakami i surówką lub sałatką ziemniaczaną. W taki sam sposób możesz przygotować każdy rodzaj ryby.