Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29243
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1670
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 138
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18583
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 677
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29243
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1670
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 138
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18583
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 677
Składniki
Wykonanie: Rybę oczyścić i odstawić. Zagotować litr wody, dodać pokrojoną cebulę, czosnek, kostki rosołowe, marchewkę, przyprawy, oliwę i gotować na wolnym ogniu około 50 minut. Następnie zakwasić octem do smaku, włożyć rybę w całość i gotować około 20 minut. W razie potrzeby dolać wody i możemy lekko posolić według uznania. Miękką rybę wyjąć z wywaru, ułożyć na półmisku, podlać niewielką ilością wywaru i podawać np.: z ziemniakami. Powstała zupa jest smaczna i aromatyczna, więc możemy ją przecedzić przez sito i podawać z ryżem.