Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i ładnie prezentujące się danie na stole wigilijnym i nie tylko. Można je przygotować na 2 dni przed wigilią, bo wtedy składniki dobrze się wymieszają i danie nabierze smaku gdy poleży w lodówce.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8766
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 86
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8766
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 86
Składniki
Filety rybne usmażyć w gęstym cieście naleśnikowym. Składniki zalewy zagotować. Cebule pokroić w plasterki i usmażyć do miekkosci na oleju. Ostudzić i wymieszac z pokrojonymi w plastry ogórkami konserwowymi i papryką pokrojoną w paski. Układać warstwami czyli porcja ryby, porcja warzyw aż do wykończenia składników. To wszystko zalać zimną zalewą i odstawić do lodówki.