Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne a przede wszystkim zawsze się udaje .
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30838
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3602
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3419
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1103
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30838
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3602
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3419
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1103
Składniki
1.Ryż zeszklić na głębokiej patelni na oleju lub maśle ,wrzucić do garnka do wody ( 800 ml)z kostką rosołową(często mieszając) gotować na wolnym ogniu do miękkości aż ryż wchłonie wodę 2. Następnie na tłuszczu podsmażyć delikatnie pokrojoną w kostkę cebulę i czosnek ,do tego wrzucić warzywa na patelnie i brokuły i doprawić przyprawami i podparować ,gdy już będą prawie miękkie wrzucić do ryżu już ugotowanego. 3. Następnie podsmażyć fileta z kurczaka pokrojonego w paski z 5 minut,posypać przyprawą do kurczaka . Wrzucić do gorącego ryżu z warzywami doprawić do smaku ,dobrze połączyć,zamieszać . (trzeba pamiętać że sypiemy przyprawy do mięsa i warzyw ) Smacznego !!!