Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso ze schabu z ulubionym farszem z młodej kapustki.
Jeden z wariantów użycia sałatki z tuńczyka. Bardzo smaczne quesadillas na pi...
Odsłon: 63
Proste i szybkie do przygotowania, pełne smaku, sycące danie, które na pewno...
Odsłon: 581
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 1250
Suszony koperek doskonale sprawdzi się w każdej kuchni w zimie.
Odsłon: 54
Jeden z wariantów użycia sałatki z tuńczyka. Bardzo smaczne quesadillas na pi...
Odsłon: 63
Proste i szybkie do przygotowania, pełne smaku, sycące danie, które na pewno...
Odsłon: 581
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 1250
Suszony koperek doskonale sprawdzi się w każdej kuchni w zimie.
Odsłon: 54
Składniki
1. Mięso kroimy na plastry i rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Kapustę szatkujemy i dodajemy do grzybów, prużymy 15 minut.
7. Następnie dodajemy przecier pomidorowy. 8. Wsypujemy paprykę ostrą i chwilę gotujemy.
9. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa, farszu nam zostanie, później wykorzystamy.
10. Wykałaczką spinamy na górze brzegi.
11. Układamy w woreczku do pieczenia.
12. Pieczemy 30 minut w 180 °C. 13. Po upieczeniu układamy mięso w naczyniu i obkładamy pozostałym farszem.
14. Danie gotowe. 15. Smacznego.