Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso ze schabu z ulubionym farszem z młodej kapustki.
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
Składniki
1. Mięso kroimy na plastry i rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Kapustę szatkujemy i dodajemy do grzybów, prużymy 15 minut.
7. Następnie dodajemy przecier pomidorowy. 8. Wsypujemy paprykę ostrą i chwilę gotujemy.
9. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa, farszu nam zostanie, później wykorzystamy.
10. Wykałaczką spinamy na górze brzegi.
11. Układamy w woreczku do pieczenia.
12. Pieczemy 30 minut w 180 °C. 13. Po upieczeniu układamy mięso w naczyniu i obkładamy pozostałym farszem.
14. Danie gotowe. 15. Smacznego.