Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledź w zupełnie innym wydaniu. Wyśmienity na każdą okazję i Wigilię.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 675
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 125
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1282
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 675
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 125
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1282
Składniki
Śledzie pokroić w paski, przełożyć do salaterki.
Grzyby namoczyć, następnie pokroić w paski i ugotować.
Cebulę pokroić w piórka i usmażyć na złoto. Dodać grzyby, koncentrat, zioła. Podlać wodą. Udusić. Wystudzić. Wyłożyć na śledzie.
Po prostu pyszne. świetnie nadaje się na Wigilię.