Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledź w zupełnie innym wydaniu. Wyśmienity na każdą okazję i Wigilię.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1202
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1261
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 195
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1202
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1261
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 195
Składniki
Śledzie pokroić w paski, przełożyć do salaterki.
Grzyby namoczyć, następnie pokroić w paski i ugotować.
Cebulę pokroić w piórka i usmażyć na złoto. Dodać grzyby, koncentrat, zioła. Podlać wodą. Udusić. Wystudzić. Wyłożyć na śledzie.
Po prostu pyszne. świetnie nadaje się na Wigilię.