Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sałatka dla niespodziewanych gości,idealna do wędlin i świeżego pieczywka:)przepis pochodzi z książki:Ewa Gotuje"szybko".
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4575
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12346
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7015
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4575
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12346
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7015
Składniki
Ugotować jajka na twardo,obrać ze skorupek.
Seler odcisnąć na sicie z zalewy,następnie pokroić na mniejsze kawałki.
Krążki ananasa pokroić w mniejsze cząstki.
Por pokroić w półtalarki i sparzyć na sicie gorącą wodą-po to by lekko zmiękł i oddał nadmiar goryczki.
Wystudzone i obrane jajka przekroić na pół.Żółtka włożyć do miseczki,a białka pokroić w drobną kostkę.Żółtka rozetrzeć łyżką,dodając po łyżce majonezu.Gdy sos zrobi się gładki.dodać do pozostałych składników i dobrze wymieszać.Na końcu doprawić solą i pieprzem.