Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobra, łatwa w przygotowaniu sałatka :-)
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 240
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 80
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 92
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 240
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 80
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 92
Składniki
Ryż ugotować do miękkości ale nie rozgotować, wystudzić. Kukurydzę odsączyć, ogórki i cebulę drobno pokroić. Wszystkie składniki oprócz tuńczyka połączyć z wystudzonym ryżem. Doprawić solą i pieprzem, dodać pokrojoną natke pietruszki, majonez i jogurt, dokładnie wymieszać. Na koniec dodać odsączonego tuńczyka i delikatnie wszystko wymieszać. Schłodzić w lodówce. Zajadać :-) P.S. Przepis pochodzi ze starego Poradnika Domowego