Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie można wykorzystać świeżą fasolkę, a w zimie po prostu mrożoną. Połączenie śledzi z fasolką i innymi dodatkami dobrze smakuje.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 195
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2207
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 965
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 195
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2207
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 965
Składniki
Fasolkę ugotować w osolonej wodzie ze szczypta cukru. Osączyć na sicie. Pokroić na mniejsze kawałki. Śledzie wymoczyć w wodzie. Osączyć, osuszyć i pokroić na mniejsze kawałki Ziemniaki ugotować w mundurkach. Wystudzić, obrać i pokroić w plastry. Ogórki kiszone pokroić w plasterki. Śmietanę wymieszać z chrzanem, sokiem z cytryny, pieprzem świeżo mielonym i solą do smaku. Na półmisku ułożyć centralnie fasolkę wymieszana ze śledziem. Po bokach ułożyć ziemniaki i ogórki. Porobić kleksy z sosu śmietanowo-chrzanowego. Udekorować piórkami koperku. Smacznego.